Cei mai buni lucrează cu cei mai buni.De ce să vii în echipa noastră?

Pentru că utilizăm cele mai noi tehnologii și pentru că bazându-se pe noi, cele mai importante instituții din România funcționează în siguranță!

E vorba de încredere.

Îți aşteptăm CV-ul şi scrisoarea de intenţie pe adresa de email: cariere@rasirom.roCe îi motivează pe colegii noștri?

Un loc de muncă ce asigură stabilitate într-un mediu de lucru organizat și care îți oferă suport. Implicarea în proiecte de anvergură m-a ajutat să mă dezvolt profesional într-un timp foarte scurt, în cadrul unor echipe de lucru profesioniste și proactive, create pentru performanță.
Manuel DăineanuNu m-am gândit niciodată că o să lucrez aici și că o să-mi și placă ce fac. M-am angajat pentru a mă autosusține financiar, dar uite că asta a fost șansa mea. Atmosfera de aici, nivelul de informații și tehnologie... toate mă fac să fiu împlinit.
Dănuț DumitruA fost cea mai bună alegere să lucrez la Rasirom. Mă simt pusă în valoare. Aici simt... că mă simt bine. Îmi place.
Daniela AndreiEnergia pe care o transmit oamenii tineri care lucrează aici mă ajută, mă face să mă simt tânăr și conectat la toate noutățile din domeniu.
Ion RaduMă simt un angajat motivat. Dar asta sună a clișeu. Sincer, nu e primul meu job, așa că pot să spun că e bine, că îmi place. Mai ales că am cu ce să compar.
Veronica MihăilescuPosturi disponibileTehnician sisteme de securitate