Protejăm ceea ce contează

Nu sunt cuvinte goale. Funcționăm sub coordonarea Serviciului Român de Informații și suntem integratori de soluții de securitate fizică și informatică. Principalele noastre obiective sunt securizarea cibernetică și fizică a infrastructurilor critice naționale și europene, precum și asigurarea obiectivelor naționale de interes strategic.

Pentru că suntem profesioniști


Fiind sub coordonarea Serviciului Român de Informații, împărtășim aceleași valori.


Cu o echipă de peste 100 de specialiști, avem împreună peste 300 de ani de experiență!

VIZIUNEA NOASTRĂ


Siguranță deplină prin profesioniști și tehnologie avansată.MISIUNEA NOASTRĂ


Vom asigura clienților noștri soluții adaptate exigențelor lor, prin integrarea celor mai avansate tehnologii și prin dezvoltarea profesională continuă a angajaților, în acord cu valorile noastre: profesionalismul, legalitatea, integritatea, onoarea și patriotismul. Astfel, vom fi furnizorul de servicii și soluții de securitate cu cea mai mare cotă de piață din România.
La nivel regional vom fi un partener strategic de încredere.

Pentru că vrei să te numeri
printre clienții noștri

Ei ne-au ales pe noi.Clienții noștri vor parteneri de încredere. Alegerea lor a fost firească.

RASIROM a dat dovadă de profesionalism și înaltă calificare a personalului. Ce altceva mai poți să îți dorești de la cei cu care lucrezi...?!
Traian Pometcu, Director Direcția Protecția Valorilor - Banca Națională a RomânieiSNTGN Transgaz SA apreciază atât calitatea deosebită a lucrărilor efectuate de Regia Autonomă RASIROM privind instalarea de sisteme integrate de securitate și echipamente TEMPEST, cât și modul profesionist în care s-a derulat colaborarea pe durata contractului încheiat între cele două companii. Expertiza tehnică deosebită, profesionalismul și eficiența sunt doar unii dintre vectorii marcanți ai excelenței în business și performanței pe care Regia Autonomă RASIROM le demonstrează în parteneriatele profesionale încheiate.
Viorel Achim, Director Departament corp control, calitate mediu, protecție și securitate - SNTGN Transgaz SAColaborarea cu RASIROM a fost una deosebită, atât din punct de vedere tehnic cât și din punct de vedere calitativ.
Valentin Botofei, șef departament situații de urgență - AzomureșPartenerii noștri

Au o reputație solidă și sunt lideri în domeniul lor. Tehnologia lor împreună cu experiența și viziunea noastră ne fac să fim cei mai buni furnizori de servicii de securitate.